Loista yleisön edessä

Olit sitten vetämässä tiimipalaveria, webinaaria, etäpalaveria, valmennusta tai seminaaripuhetta – esiintymisvalmennus auttaa sinua loistamaan!

Osallistu yrittäjille, asiantuntijoille & esihenkilöille suunnattuun puhevalmennukseen. TUTUSTU VALMENNUKSIIN TILAA UUTISKIRJE

ESIINTYMISVALMENNUS JA PUHEVALMENNUS

Ei mitä sanot, vaan miten sanot

Puhetaitoon kuuluvat selkeät lainalaisuudet. Puhetaito ja esiintyminen eivät ole mystisiä luonnonlahjoja, vaan opittavissa olevia taitoja. Taitava puhuja pääsee helpommalla, mutta taitavaksi ei tulla vahingossa.

Oletko koskaan ollut palaverissa tai kuuntelemassa esitystä jossa koet, että aikaasi varastetaan? Puhuja saattoi olla alansa ammattilainen ja asiantuntija, mutta esitys jäi jostain syystä vajaaksi. Viesti ei vakuuttanut. Puuttuva palanen oli puhetaito!  Matalan kynnyksen esiintymis- ja puhevalmennus Matalan kynnyksen somevalmennus Matalan kynnyksen myyntivalmennus Tulossa

puhetaito on oppi menestyksekkäästä ja vakuuttavasta puhumisesta. Sitä on luonnehdittu suostuttelemisen taidoksi.

60 day run!

LOPPUUNMYYTY!

8 viikon valmennuskokonaisuus.

Kerran viikossa yhteinen zoom-tapaaminen, jossa autamme sinua onnistumaan. Analysoimme ja muokkaamme tekemistä viikottain. Viikkoon kuuluu myös selkeä teema, josta opit taitoja, joilla johdat omaa toimintaasi. Zoom joka torstai klo 19.00. Viimeinen 60 days -palaveri to 7.3.

Yhteisö kasvun tueksi.

Valmennusta uutiskirjeiden muodossa. 

Kyseessä on tarkoin mietitty ja erittäin hyväksi todettu kokonaisuus.

Viikko teemat:

0 viikko: Aseta tavoitteet oikein.

1 viikko: 60 day run -tavoitteet ja säännöt. Plan B:n rakentaminen.

2 viikko: Plan – do – check – adjust -mallin opettelu sekä to-do-lista käytännössä.

3 viikko: Ympäristön merkitys ja henkilökohtainen kasvu.

4 viikko: Sisäinen puhe ja sen muokkaaminen.

5 viikko: Kommunikointi, esiintymis- ja puhetaidot.

6 viikko: Myyntitaidot.

7 viikko: Ajattelu – Tunne – Toiminta – Tulos.

8 viikko: Tulevaisuuden visio ja seuraavat tavoitteet. 60 day run -analysointi.

Parhaan tuloksen valmennuksesta saat, kun sinulla on 60 day run -juoksukaveri. Kaveri, jolle sinä olet vastuullinen, ja hän on vastuullinen sinulle. Juoksukaverin kanssa soitatte kerran viikossa ja käytte läpi, mitkä sinun tavoitteesi ovat tälle viikolle ja kuinka aiot saavuttaa ne. Teidän kannattaa myös brainstormailla ja ideoida yhdessä. Autamme siis toisiamme onnistumaan. Etsi siis itsellesi juoksukaveri ja kerro hänelle valmennuksesta. Hinta on kaikille sama. Jos et jostain syystä yrityksestä huolimatta löydä juoksukaveria, järjestämme sen sinulle tavalla tai toisella.

60 day run alkaa virallisesti 18.1.2023
Ilmainen zoom webinaari tavoitteiden asettamisesta 11.1.2023 Loppuunmyyty

Matalan kynnyksen esiintymis- ja puhevalmennus

150€ sis.alv

Matalan kynnyksen esiintymis- ja puhevalmennus

Esihenkilöille, johtajille, yrittäjille sekä asiantuntijoille

Tässä verkkovalmennuksessa ei käytetä aikaa jaaritteluun! Tunnin esiintymis- ja puhevalmennuksessa tarjotaan tieto napakassa paketissa kiireisille ihmisille.

Sisältö:
Puheen rakentaminen
Tarinankerronnan voima
Tarinankerronnan kaava
Palaverin rakenne
Tekniikat esiintymisjännityksen selättämiseen
Vaikuttavan esiintymisen lainalaisuudet

Kesto: 1 h 15 min

Verkkovalmennus
Koulutusdiat Osta nyt

129€ sis. alv.

Matalan kynnyksen somevalmennus

Kehittämällä esiintymis- ja somevalmiuksiasi saavutat seuraavat hyödyt:

-Huomion herättäminen: Erota massasta hyvin kerrotun tarinan ja vaikuttavan retoriikan avulla.

-Sitouttaminen: Kerro hyviä tarinoita, jotka sitouttavat yleisösi ja herättävät tunteita.

-Muistettavuus: Jätä jälki yleisön mieliin mukaansatempaavalla tarinankerronnalla.

-Vaikuttavuus: Vakuuta ja vaikuta sosiaalisen median avulla vakuuttavalla argumentoinnilla ja retoriikalla.

-Brändin rakentaminen: Luo haluamasi mielikuva ja identiteetti somessa, ja kommunikoi brändiäsi vahvasti ja houkuttelevasti.

Valmennuksessa opit tarinankerronnan, videon ja tekstin rakenteet, hookit sekä tekoälyn hyödyntämisen  Osta nyt

176€ sis.alv

Matalan kynnyksen myyntivalmennus

Myyntiä ja myynnin psykologiaa on tutkittu valtavasti. Tässä myyntivalmennuksessa syvennytään seitsemään huippumyyjän taitoon. Yksikään huippymyyjän ominaisuus ei ole luonteenpiirre vaan taito! Olemme niin varmoja valmennuksen sisällöstä, että tarjoamme rahat takaisin takuun. 

Henrin kahden vuosikymmenen kokemus myynnistä on ensimmäistä kertaa koottu selkeään valmennus kokonaisuuteen. Tämä on valmennus, jota et halua jättää väliin!

Sisältö:
Myynnin 7 lainalaisuutta
Ladattavissa myös omalle koneelle
Ikuinen käyttöoikeus

Kesto: 1 h 20 min

Verkkovalmennus
Koulutusdiat Osta nyt

Henri Rantanen esiintymisvalmennus jossa opitaan aiheista kuten esiintymisjännitys puheen rakenne ja vaikuttava puhe sekä puhujataidot
Henri Rantanen esiintymisvalmennus jossa opitaan aiheista kuten esiintymisjännitys puheen rakenne ja vaikuttava puhe sekä puhujataidot

Suositukset

”Saa myös kuulijakunnan innostumaan”

”Olen toiminut kohta 20 vuotta myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena lääketeollisuudessa, osallistunut lukemattomiin myyntivalmennuksiin, saanut oppia niin kotimaisilta, kuin globaaleiltakin myynnin ja markkinoinnin koulutuksen ammattilaisilta. Hyvin monesti näissä koulutuksessa törmää siihen, että asiasta kyllä puhutaan, mutta kouluttajan ”sielu” puuttuu. Olen kuullut nyt muutamia Henri Rantasen pitämiä koulutuksia/luentoja, ja pakko sanoa, että hänen tapansa ottaa yleisö haltuun omalla aitoudellaan, ja todellisella innostuksella aihetta kohtaan, saa myös kuulijakunnan innostumaan! Henrin esiintymistaito, kyky saada kuulijakunta 100% haltuun/innostumaan jopa etäyhteyksillä, on mielestäni poikkeuksellista. Henrin luennot ovat täydellinen yhdistelmä ammattitaitoa, rentoutta, luonnollisuutta ja täyttä asiaa! 6/5! ”

Pasi Tuovinen
Key Account Manager GSK

”Aito ja innostava”

”Henri Rantanen on puhujana aito, innostava sekä vakuuttava. Puhuu asioista selkeän ymmärrettävästi ja käyttää sisällön avaamiseen erittäin hauskoja tarinoita. ”

Jaakko Rantala
Myyntijohtaja, Siemens

”Sopivasti huumorilla maustettua”

”Henrin esitykset ovat energisiä ja mukaansa tempaavia. Hän paketoi viestinsä loistavasti esimerkkeihin ja tarinoihin sekä tarjoilee sen sopivasti huumorilla maustettuna. Henri ei todellakaan jätä kylmäksi.”

Petri Varis #23
Jääkiekkoilija, olympiamitalisti, Yrittäjä

”Energiaa, iloa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia”

”Henri Rantanen on puhuja ja valmentaja, josta välittyy energiaa, iloa ja tulevaisuuden mahdollisuudet. Esityksissä hänen arvonsa ja omat kokemukset näyttäytyvät johdonmukaisena kokonaisuutena.  Henri Rantanen esiintyy lavalla vaikuttavan myönteisesti yleisöään arvostavalla tavalla. Hänestä huokuu yleisöön fiilis, että hän tuntee itsensä ja rohkeasti hyödyntää kokemuksiaan. Henri Rantanen heittäytyy täysillä mukaan päivän tai seminaarin teeman sekä esitykseen ja valmennukseen. Yleisössä ollessa tulee tunne, että vaikka tiedostaa asiat, niin Henri saa puettua ne sanoiksi ja näin tuotua ne ajatuksiimme. Henri Rantasen esityksissään antamat vinkit ovat loistavia ja saavat ajattelemaan asioita eri näkökulmasta. Henrin Rantasen esityksen, puheen tai valmennuksen jälkeen lähdemme kotiin tunnelmalla: ”Minä pysyn, minä osaan ja minä uskallan.” Marjut Helvelahti Yrittäjyyden Lehtori, Opiskelijayrittäjävalmentaja, Asennevalmentaja Riveria

Jatkuva kehitys tuo parhaat tulokset

Uskon, että kaikissa ihmisissä on järkyttävän suuri potentiaali ja haluan auttaa sinua sen saavuttamisessa. 
Jaan osaamistani ilmaiseksi, joten jos haluat kehittyä esiintyjänä, suosittelen sinua tilaamaan uutiskirjeeni.

Ota yhteyttä